vecka

Vecka 33

Som av en gåva från gudarna har jag varit ensam hemma i helgen. Så ljuvligt! Har gjort absolut ingenting! Nu är jag redo för vår sista semestervecka.

Vi ska träffa några kompisar, vi var i samma mammagrupp och hon hörde av sig. Kul! Älskar att umgås med andra smarta kvinnor och Nils behöver verkligen kompisar nu. Att få vara ledig så länge som han får vara varje sommar är såååå lyxigt men det driver också oss till vansinne lite grann. Nu är det ju extra länge med tanke på pandemin. Snart ett halvår. Kära nån!

Ska också en snabbis till barnmorskan. Om jag fortsätter må bra så vill jag baka frallor, ta en promenad med en vän, andas djupt i någon skog, kanske åka till bergen, ha med picnic. Det känns som att den här semestern har varit en evighet men samtidigt utan innehöll. Nu kör vi sista veckan!

0

2 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.