Barn & gravid,  tips,  vardag

Slappt slappt slappt

Idag har jag gjort typ ingenting. Legat väldigt mycket i soffan. Rensat i några lådor. Spillt ut mat på golvet och inte sopat upp det än. En lite tupplur. Räkmackor till lunch.

Sen tog jag mig ut. Min mage är inte med mig den här graviditeten heller. Den är väldigt trög och svullen. Vilket ju så klart inte förbättras av att man är stillasittande. Jag försöker äta långsamt och dricka mycket vatten men skulle nog behöva något som sätter mer fart på tarmarna.

Jag köpte blomjord, hämtade ut ett paket och köpte sushi till middag. Jag är sugen på fisk. Nästan hela tiden. Eller snarare så är jag inte sugen på kött alls. Det tog mig två avsnitt av gossip girl att få i mig det här:

Jag skulle ha träffat en vän idag men hon är ganska opålitlig så jag har faktiskt inte pratat med någon idag. Funderar dock på att gå ut på ytterligare en lite promenad om en stund. Kvällarna i augusti har något magiskt över sig.

Jo jag har lyssnat på två sommarprat också. Martin Hägglund som pratade om döden. Det var så vackert. Han är professor i filosofi och jag kände att jag verkligen vill leva livet till fullo. Miriam Haley som pratade om våldtäkter och #metoo på ett så himla fint och starkt sätt. Rekommenderar båda!

0

2 kommentarer

 • Winta

  Härligt med barnfritt! Har aldrig sovit borta från barnen, viljan att göra det är dock där.
  Funderar på att flyga till Stockholm över en helg, vet inte om Max skulle klara av det. Säkert på sitt sätt.
  Skönt att du hade energi att ta dig ut. Njut av att inte göra något, om få månader har du kanske inte den möjligheten.

  • alex

   De klarar säkert att hålla båda sig själv och barnen vid liv en helg. Men jag förstår att det är ett stort steg första gången. ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.