Barn & gravid

Ge mig era bästa snacks-tips!

Jag måste äta mer. Av många anledningar men alltså jag mår inte bra. Jag mår illa och har frossa framförallt på kvällarna. Och jag äter alldeles för lite. Så jag behöver tips på sånt som du småäter. Kanske framför tvn eller medan du läser en bok.

Det underlättar för mig (psykiskt alltså) om det är sådant man kan plocka med. Det är för mentalt jobbigt att göra gröt tex. Jag är heller inte sugen på varmt, te och kaffe går tyvärr bort, och den fetaste snabbmaten går inte ner nu.

Har egentligen inga sug alls just nu men ge mig era bästa tips! Jag behöver äta mer!

En annan typ av snacks…
0

8 kommentarer

 • Majsan

  Chips? Popcorn?
  Ja dotterns BM sa det o skitsamma va det är bara du får i dig nått.
  Grönsaksstavar? Salta kex? Frysta vindruvor?
  Frysta bananer doppade i choklad?
  Smoothie? Milkshakes?

 • Lisa

  När min hyperemesis var illa så kunde jag ibland äta kall margaritapizza (sån man köper i kyldisken). Skar i små små bitar o petade i mig. Eller små quicher (också färdigköpta) skuren i små små bitar.
  Annarsgillar jag nötsmör (helst hasselnöt) på klyftor av gröna äpplen. Eller nån nutellaliknande röra jag köper här i UK från Gü och äter med sked…. cashewnötter, valnötter, saltade solrosfrön.
  Skära saker i små bitar generellt funkar för mig, och ofta mer salta saker hellre än sött, så typ små ostkuber o sånt.

  Annars var min gravidcraving isbergssallad med balsamvinäger på. Min stackars sambo blev knäckt när han försökte få mig att äta o jag bara gick med på isbergssallad. (Som ickegravid är jag väldigt förtjust i kalorier däremot).
  Jag gillar också konstiga saker som frusen majs i skål som jag äter med tesked. Varsågod för konstigt tips.

  Hoppas du mår bättre snart.

 • Natalia

  Finn Crisp eller tunna knäckebröd och variera pålägg. Typ allt från avokado eller kiwi till tonfisk (från burk) eller ägg.

  Äpple med jordnötssmör.

  Nachos med salsa och ost som du värmer i ugnen.

  Kall pizza.

  Grönsaker med dipp.

  Majskakor.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.