Böcker

Boktips: Henrys hemlighet – Kristina Ohlsson

En av mina favoritförfattare har kommit ut med den tredje boken i en serie om advokat Martin Brenner. De två tidigare har varit ihopkopplade men den här var lite mer fristående. Jag tror ändå det är en fördel att ha löst de andra två innan man läser den här.

Boken är extremt lättläst. Jag läste 480 sidor på en dag utan problem. Boken är spännande och har ett driv framåt som gör det lätt att vilja läsa mer.

I de tidigare böckerna är huvudpersonen jagad av någon anledning, hehe, och jag minns att det var så spännande att jag typ blev paranoid själv. Den här boken är inte lika spännande. Jag kände att historien har flera luckor och det är så himla oklart varför huvudpersonen ens blir indragen i den här historien. Mord begås och jag känner fortfarande att jag typ inte fattar varför.

Himla lättsam bok iaf och jag gillar de små inslagen av rasism mot huvudpersonen. Typ ”just det så här kan jag som svart man inte göra för det ser ju ut så här då för en vit”. Tycker om den typen av inlindad samhällskritik.

Boken finns här.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.