Barn & gravid

Läkarbesök

Idag var jag hos min diabetesläkare. Det är väldigt slitsamt på kroppen att vara gravid och ha diabetes. det är ju hormoner överallt när man är gravid som påverkar kroppen på många sätt.

Den största påverkan just nu är att jag är helt slut. Det finns ingen kraft i mina muskler. Går jag upp till övervåningen måste jag vila lite sen. Tröttheten är också vissa dagar brutal. Jag tror inte alls detta är något unik för mig men satan vad det är jobbigt.

Jag är väldigt törstig och inte hungrig. Får i mig alldeles för lite och har redan rasat några kilon. Så därför ville jag diskutera med min diabetesläkare som kan ge mig lite mer råd hur jag ska tänka. Efteråt var jag så slut att jag inte orkade gå hem. Satte mig på en bänk med en iskall cola. Inte det bästa för någon kropp men så gott ibland.

Det är supersvårt att blogga just nu. Har ni några önskemål så tar jag tacksamt emot dem.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.