Resor,  vardag

Besök: nej tack

Jag tycker livet är svårt. Med corona har det blivit en extra dimension att ta hänsyn till. En bekant till oss hade vägarna förbi och undrade om de kunde komma förbi. Kul! Självklart!

Jag känner att vi är i stort behov av det sociala. Få träffa nya människor och bekanta är ju alltid trevliga. En fika eller middag. Sedan frågade de om de fick sova över. Och det är ju inget problem egentligen… men klumpen i magen växte ändå.

Tillslut sa vi nej. Både till att sova över och besök. Vi måste nog prioritera. Dels orkar jag inte serva ytterligare människor. Räcker med de jag bor med. Men sedan också smittrisken. Corona är ju faktiskt bara precis utanför dörren. Vi kommer ju så klart träffa folk i sommar men vi får bli väldigt selektiva. Bekanta går tyvärr bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.