vecka

Vecka 26

Första veckan på semestern. och det ska bli fint väder! Jag ska spendera lite tid med att vara bitter över att vi inte bor vid havet. Men annars ska jag njuta. Sommaren i münchen känns inte så speciell. Det är ju en så mycket längre period och även om det kommer dagar med regn och ibland åska så är det lixom stabilt. Inte i Sverige där sommaren kan vara en vecka och sedan blåser det nordan och det var det.

Jag har sovit ganska dåligt senaste veckan. Så jag hoppas på att stressen lägger sig och hjärnan accepterar läget.

Jag ska träffa två olika kollegor, eller fd kollegor nu kanske. En som jag känt sedan jag flyttade hit som är från Norge och en som är en nyare bekantskap. Det ska bli roligt! Volker jobbar den här veckan nämligen.

Jag måste ta ett graviditetstest också.

0

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.