tips

Utflyktsfika

Vi är ute i naturen mycket. Som i skogen eller bergen. Vad jag önskar att jag också kunde skriva havet här men icke. Egentligen är jag ingen friluftsmänniska. Identifierar mig väldigt mycket som stadsperson och skulle aldrig få för mig att typ sova i tält. Så att det finns fika är superviktigt för mig. Också för att jag har diabetes men när vi vandrar 7.5 km upp och ner för bergen med en snart fyraåring då behövs många goda fikapauser.

Grönsaker med dipp, det var så sjukt gott och enkelt.
Chokladbollar är en stor favorit hos oss.
Glass! Det absolut bästa när det också är riktigt varmt. Jag proppade min kaffetermos full. Höll flera timmar i värme.
Kaffe, ingen utflykt utan kaffe, varmt när det är kallt och iskalle på sommaren.
Pastasallad, gärna med lax, är perfekt när man inte vet hur det ser ut med rastplatser. Man kan bara sätta sig rakt upp och ned och fika.

Vad har ni för favoritfika på utflykt? Det skulle vara kul att förnya sig lite.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.