tips,  vardag

Fredagsgrejs

Igår var jag så gråtig. Grät för att Nils lärde sig cykla, för den rasism som nu blir extra synlig, för corona, för att vi inte kommer kunna träffa vänner som vi vill, för att jag har blivit lite förkyld. det är sällan jag har dagar då jag gråter så. Har så lätt till känslan. Men som jag sa så är det och har varit lite för mycket ett tag.

Här kommer lite länkar:

Den här boken vill jag läsa i sommar. Jag brukar vänta till de kommer i pocket men den här författarens böcker gör mig alltid så glad. Har du några boktips till mig?

Brodera ut texten har skaffat webbshop och prints. Ingen av de printen föll mig i smaken men jag hoppas det kommer fler för jag tycker att hon är riktigt rolig.

Det här franska märket gör världens bästa solhattar. Men de är så svåra att hitta i Tyskland, i Sverige är det bara en butik som har dem tror jag. Så synd! De har också söta necessärer.

Mitt nagellack har blivit dåligt. Jag har inte målat naglarna sen innan Nils föddes. Då gjorde jag det något så när regelbundet. Hade ett vardagslack, är så feg med färg, som är glansigt och ljust rosa men nu blir det gult när det torkar. Borde jag våga mig på någon färg?

Avslutat med en bild och citat från Ricky gervais. Nu ska jag virka och ta helg. Ha det bra så hörs vi på söndag. ❤️

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.