Funderingar,  tips

4 Killar på TV jag har en crush på

Greg i crazy ex-girlfriend. Greg är typ den enda vettiga människa i den här serien som är ganska galen. Dessutom älskar jag hans röst! Obs! Är bara kär i den första Greg! Han är väl ganska gullig men rösten gott folk, rösten! Obs! Såg den andra greg i en film och han är helt okej. Gillar män som kan sjunga.

Mikey i unbreakable kimmie Schmidt. Jag gillar Mikey för att han är så naiv och kärleksfull. Kanske!! Känner igen mig lite i hans naivitet. Vi skulle inte vara ett bra par just pga det men härligt att se icke-perfekta människor på tv.

Kim Källström, eller egentligen typ all i årets omgång av mästarnas mästare. Jag tycker att de kändes så himla genuint trevliga och hejade på varandra inte bara tävlade. Att vara en dålig förlorare är ju typ den sämsta egenskapen och inget som jag vill se på tv. Mycket roligare att se folk som är snälla och hjälps åt.

Dokumentären om Lasse Åberg är fantastisk. Han är ju en personlighet som alltid funnits där, både med film och sedan konst. Och han verkar så otroligt genuin. Han vet ni hur han ser ut så hör behövs ingen bild men kolla in filmen om och med honom.

0

2 kommentarer

  • Natalia

    Spontant tänker jag va?!? Och när vi sedan kommer till Kim tänker jag VAAA?!?!!! Jag fattar inget men det är väl det som är bra 😉😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.