vecka

Vecka 21

Det här är egentligen så löjligt men när den svenska mediepersonligheten blev tagen för att ha köpt sex och allt det som följde den händelsen, då kände jag att den här världen är ju bara skit och elände. Inte för att jag jade någon som helst relation till den mannen men det var lixom som toppen av det isberg av tråkigheter som är just nu. Och inte att han köpte sex utan att män köper sex. Men det handlar om hela ”debatten” efter. Instagram, tv-intervjuer som folk ska reagera på via sina sociala medier och tidningar. Jag känner bara att detta, den här debatten, är allt som är dåligt med världen.

Fortfarande min bästa Corona-meme

Jag börjar alltså den här veckan lite låg. Så jag ska ägna mig åt att ta hand om mig. Jag känner mig så himla priviligerad som kan få fokusera en vecka på mig själv. Att få känna sig nere i allt det kaos som vi alla befinner oss i är något jag tror alla gör. Kanske ska vi ta en sådan vecka allihopa? Mysa lite extra och boosta oss med sånt vi mår bra av.

Detta är min veckoplan:

 • Kolla igenom alla rapporter för jobbet en sista gång.
 • Ta långa duschar och göra ansiktsmask
 • Dricka vin
 • Äta gott
 • Läsa glada böcker
 • Sticka
 • Springa
 • Se på serier som gör mig glad (medan jag stickar)
 • Göra ansiktsmask
 • Ligga nära V i sängen och kramas
 • Spela tv-spel med Nils
 • Försöka mig på två utflykter
 • Köpa nya strumpor
 • Invänta en present till mig själv
 • Lyssna på blondinbellas intervju i P1 och P3 historia

Att inte kunna planera framåt är jättejobbigt för mig. Får lägga in allt roligt jag kan i närtid istället. Har ni något att göra i veckan?

Jo men just det! Jag ska börja ta mina vitaminer igen. Hur kan detta vara så svårt att få in som en rutin?

0

4 kommentarer

 • happy

  Jag ska volontärarbeta, träffa J för en dejt och till helgen vandra i skärgården med Josse. Sen ska jag försöka hitta engegemang och intresse i att laga mat igen… men är såååå oinspirerad just nu.

  • alex

   Det förstår jag. Här hoppas jag värmen återkommer så att lätt mat blir det jag är sugen på igen. Är less på grytor men kommer inte på något annat.

 • Natalia

  Låter ändå som en bra vecka. Jag ska ge mig på det där planerandet och kanske hitta någon rolig kurs att läsa. Något användbart men kul.

  Från en vitaminknarkare till en annan…det är sjukt svårt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.