Funderingar

Karantän-häng

Från paniken jag kände i början av karantänen till den lunk och frid jag känner nu är det miljoner tankar, samtal och terapistunder men nu är den känslan här. Och jag har faktiskt en sak jag kommer sakna.

Jag kommer sakna att alla andra också är i karantän. Många av mina bästa vänner bor på andra orter, de har sina egna karriärer och familjer, ibland är det tidsskillnad som också ställer till kommunikationen. Men nu är ju alla hemma. I början pratade vi om Corona, eller covid-19, och våra rädslor, våra jobb och vilka vi känner som är sjuka. Vi pratade också mycket om hur våra respektive samhällen förändras.

Nu delar vi bara vardagen. I veckan som gick åt jag frukost med en vän i Norge, Nils lekte med sin kompis i Norge, jag tog ett träningspass med en kompis i Umeå, jag åt lunch med en kompis i New York, jag fick karriärsråd från en kompis som satt i Vaxholm och spenderade en dag med min guddotter i Italien.

Jag kommer sakna det. Att vi har haft tid att prata med vänner flera timmar om dagen. Men det kommer bli extra gött att ses. För kära nån vad jag saknar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.