Girlytalk

Fötterna i München, hjärtat i Stockholm, smaklökarna i Italien och själen i norrland

Jag är 35 år och har bott lite här och där men bor nu tillsammans med min man och vårt barn (snart fyra år) i München. Jag bloggar om böcker, planer (älskar att planera), relationer och barnuppfostran.

Jag tycker om att träna, men ibland sätter kroppen och diabetes stopp för det. Jag känner just nu att jag glider ifrån många vänner och bekanta. Det är som att jag är trött på skitsnack och att avståndet till många börjar kännas nu. Jag har fortfarande mina bästa vänner i Sverige och känner mig i perioder ganska ensam och fast i vardagshjulet här. Vi drömmer om ett syskon. Eller kanske inte. Jag vet inte riktigt. Men jo det gör vi.

Och så drömmer jag om resor. Och funderar mycket. Jag försöker ganska ofiltrerat dela med mig av tankar. Kanske är det något ni också känner igen er i eller kanske är jag helt ute och cyklar. Båda händer nämligen.

Nu frågar jag precis som Happy, vilka är ni? Vad uppskattar ni här inne? Jag är så nyfiken på er.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.