Böcker,  tips

Boktips: grejen med oss – Julie James

Jag kände att jag behövde något lättsamt och romantiskt för att ”fly” karantänen och den här boken passar som handen i handsken.

Den handlar om Jordan som är arvtagerska till miljarder men som dessutom driver en vinbutik framgångsrikt, hon blir värvad till FBI när en agent behöver tillgång till en bekant till henne. De ska spela ett förälskat par. Ja ni förstår ju redan nu hur det kommer gå?

Storyn i den här boken är enkel. Rak och relativt problemfri. Det jag verkligen älskade är att den är trovärdig. Problemen som uppstår ligger hos de båda karaktärerna. Och så är det väl? Att det är små problem vi inte kan hantera som blir stora? Jag tycker att deras reaktioner på varandra och reflektioner är rimliga. Och deras rädsla för kärlek är också så där som det kan kännas ibland.

En mysig och lättsam kärleksbok som alla i karantän borde läsa för att styra om tankarna till mer kärleksfulla.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.