vecka

Vecka 14

Ja hörni.. vad ska man säga om veckan som kommer. Även den här veckan är det max 2 personer som får träffas åt gången. Så vi underhåller oss så mycket som vi kan hemma. Bakar och fikar ute. Läser kärleksböcker. Skriver önskelistor till födelsedag och drömmer om sommaren. Planterar om blommor och ser hur våra frön gror. Dock räknade någon i Sverige ut ett “värsta scenario” som var att detta fortgår i fem månader till. Grät ohejdligt då.

Nils har själv skrivit vad han önskar sig. Ser ni vad det står?

Vi (alltså Volker) har börjat riva vår altan. Jag har en inlämning i veckan, kolväten är sjukt tråkigt! jag ska försöka träna lite. Meditera. Jobba lite lite. Fixa med blommor. En dag i taget. En steg framåt med fokus på sommaren.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.