vecka

Vecka 13

Idag börjar jag plugga. Jag ska läsa naturkunskap 2 på komvux. Jag har läst betydligt mer avancerad biologi och kemi på universitetet men behöver ändå läsa naturkunskap 2 för att bli behörig. Vet inte riktigt till vad men det kommer väldigt lägligt. Är så less på att ha tid att slösurfa och följa nyheterna och tänka alldeles för mycket.

Annars då?

Jag vet inte. Jag börjar väl lugna mig lite. Andas lite djupare. Acceptera situationen för var den är.

Jag känner en stor oro för företag och affärer runt mig så jag ska försöka köpa saker där. Äta ute en extra gång. Vi som har råd lixom. Tänker på hur hårt det slår mot familjer med karantänen. Inte bara ekonomiskt utan också psykiskt.

Jo! Typiskt nog ska jag till tandläkaren på torsdag. De verkar hålla öppet som vanligt… det finns ingen hejd på oturen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.