Jobb,  vardag

En helg i mars

Helgen var fin. Eller välbehövlig. Förra veckan jobbade jag 2 dagar i övertid. Alltså sju dagar på en fem dagars vecka. Så ja… jag har varit ganska slut.

I lördags efter några psykbryt på min man så åkte vi upp till snön. Grillade. Hängde. Njöt av solen!

Satt ute på trappan med kaffe. Älskar punsch-praliner. (Saker jag alltid köper med mig från Sverige).

På kvällen njöt jag av tid ensam och såg på love is blind . Hade helt glömt hur viktig ensamtid är. Veckan som gick var galet intensiv och att du inte få landa är fruktansvärt. Var så arg! Hela tiden! Men efter dålig tv, brieost och Baileys med mjölk så kändes det bättre.

Igår var det kalas. Nils bästis fyllde år. Mycket snack om Corona och altaner. Trevligt! Men jag kände att jag inte orkade ta plats så som jag brukar. Egentligen skulle jag behöva bunkra ensamtid i veckan för att fortsätta orka men det kommer bli svårt. Får sno mig små stunder här och där.

En långsam helg men ack så välbehövlig!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.