Girlytalk

Vecka 9

Sportlov! Jag kan inte tänka något annat än att vecka 9 är sportlovsveckan. Det sitter lixom djupt i själen. Dock är det en vanlig vecka för mig här.

Alla möten (10 stycken) som jag pga sjukdom sköt upp förra veckan får jag ta igen den här veckan. De flesta ser jag framemot. Tycker att det ger mig så mycket att få sitta med föräldrar och barn och höra dem filosofera.

dessutom ska jag prata om min tjänst inför nästa år med min chef på tisdag. Det ger mig alltid ont i magen att prata med chefen. Även fast jag tycker mycket om henne så sitter dåliga chefers agerande djupt i mig fortfarande.

Och på torsdag ska jag på fortbildning vilket jag ser framemot. Ja nu när jag tänker efter kommer den här veckan bjuda på många timmars övertid.

På tisdag morgon ska jag också träffa min svenska vän och ha någon form av ritual för bokrean. Som hon älskar. Ska bli spännande. Alla håller vi fast vid olika svenska traditioner.

På fredag åker vi till Sverige. Så det ska tvättas och packas. Jag ser framemot att gå runt i nya gympaskor som knastrar i gruset på Stockholms gator. Och är så peppad på att besöka massor med museum så här en vecka efter att lovet är slut i stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.