Girlytalk

Vecka 8

Redan igår sjukanmälde jag mig och skickade ut ombokningar måndag och tisdag. Det här är verkligen influensan. Hatar att vara sjuk tillsammans med min man. Han är så kaxig och påstår sig aldrig vara sjuk men blir sedan ynkligare än någon annan. Hade ett psykbryt deluxe och skrek på familjen, la mig och grät på golvet i köket. Hysteriskt. Hade då 39.5 i feber. Idag är läget bättre med mig men sämre med Nils.

Planerna för veckan är bara att bli frisk. Dricka mycket. Vila mycket. Mysa mycket. Sova mycket. Ja ni fattar.

I alla sjukdom och irritation är jag så tacksam över att vi blir sjuka nu och inte när vi ska iväg. Att vi har ett hem utrustat med tv och Netflix och filmer och filtar och kaffe och läsk och mängder av glass. Allihopa bra saker för att kunna sitta still och fylla på med energi när man är sjuk. Jag är tacksam för tvättmaskinen som ska få göra skäl för lönen i veckan. För febernedsättande medicin och att jag äntligen lärt mig att bara släppa jobbet och fokusera på att vila.

Jag hoppas er vecka innehåller spännande planer och blir riktigt bra och hårig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.