Girlytalk

Glad alla hjärtans dag!

Som en kröning på alla känslor och funderingar den här veckan fick jag i natt influensan. Ont i halsen och en jäkla feber. Skickade V och N till jobb och förskola och sov till 11. Sitter i soffan och mår rätt okej proppad med värktabletter.

Ska tvätta och byta lakan för jag tycker att det känns skönt när jag legat och snurrat och svettats i dem även om jag lär göra samma sak i natt igen. Och ta en dusch. Det gör att jag känner mig aningen friskare.

Medan jag pillar i mig lite mackor ser jag på Ps. Jag gillar dig fortfarande. Så löjligt tonårsromantisk och ganska mysig ändå. Det är nog den romantiken jag får idag. Väntar på att de andra ska bli sjuka. Så vi får det överstökat.

Egentligen är jag ganska lättad. I de grupper jag varit senaste veckan har 40% av deltagarna haft influensan. Så det kändes som en tidsfråga innan jag skulle få den och nu hinner jag bli sjuk och frisk innan vi åker på semester om två veckor.

Hoppas ni har en härligare alla hjärtans dag fyllde med mys och blommor.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.