Girlytalk

Vilsen

Min mens lyser med sin frånvaro. Men det gör också positiva graviditetstest. Jag känner mig rädd för det. Om jag inte ör gravid, är jag trasig nu då? Hur? Vad har gått sönder?

Min närmaste kollega har cancer. Bara så där. Så jag gör lite mer av hennes jobb nu. Hon är här. Men jag gissar på att det inte är så länge till. Max en månad. Sen ska hon opereras och vem vet vad för behandling som väntar sen. Jag känner mig så ledsen för hennes skull. Och för min skull. För att kag gillar att jobba med henne. Och för att min mens är sen. Eller konstig. Eller vad den nu håller på med. En sorgsen och vilsen dag.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.