Girlytalk

Semlor

Jag älskar semlor. Och som utlandssvensk är ju de svenska traditionerna extremt viktiga. Så i helgen fick jag panik över att jag missat semeldagen. Jag bakade efter det här receptet men orkade inte låta dem jäsa så mycket andra gången. De blev väldigt luftiga och goda. Vi tog varsin semla och såg på Harry Potter. Gu va jag önskade att jag fick gå på Hogwarts eller åtminstone slippa den svenska gymnasieskolan jag gick i och flytta hen till min brittiska skola och alla vänner igen.

Ja efter att jag börjat med semlorna insåg jag att fettisdagen är först om några veckor. Vi har frysen full nu i alla fall!

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.