Girlytalk

Serietips: spinning out

Jag älskar serier om sport. Typ ett fotbollslag som ska vinna något och de kämpar och blir skadade och ledsna och någon underdog som gör mål när det är en sekund kvar och så vinner de! Gråter alltid!

Så när spinning out kom ut på Netflix. En serie om en tjej som åker konståkning och ska vinna den där tävlingen då satt jag på första parkett.

Bildkälla

Meeeeen! I alla de här serierna så stöter de på olika problem. Kärlek/brustet hjärta, doping, kompisar som sviker, föräldrar/familj, graviditet/abort, bilolycka, våldtäckt, bli av med oskulden … ja men ni vet. Och allt detta händer även i den här serien. Den är dock bara 10 avsnitt á 45 minuter. Så det händer otroligt mycket hela tiden. Det går lixom väldigt snabbt vilket gör det hela extremt otrovärdigt. Det är mörkt och handlar nog egentligen mest om psykisk sjukdom och minst om skridskor.

Jag har också svårt för skådespelerskan i huvudrollen. Jag har sett henne i en annan film och tycker inte att hon känns äkta. Eller hon spelar för mycket. Jag vet inte. Hon tilltalar inte mig.

Det här är verkligen ingen bra serie. Men jag såg ju hela så… kanske passar om du ligger hemma med influensan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.