Girlytalk

Vecka 49

Jag har tappat bort en vecka, så komma de vecka måste jag jobba sååååå mycket. Jag ska sätta betyg och lämna in mina rapporter. Mina betyg räknas inte som riktiga betyg för det gör ju deras ordinarie lärare men alltså jag hatar betyg. Hatar vad det gör med unga människors självkänsla och hur ledsna de blir av att sträva mot en jäkla siffra (eller som i andra länder bokstav) och känna sig värdelösa när den inte uppnås. Det är i all fall sjukt mycket som ska göras.

Dessutom har jag blivit förkyld. Troligen det Nils hade förra veckan. Jaja… bara att härda ut och köra på.

I helgen har vi alla fall fått upp granen, bakat lussebullar (som jag inte riktigt gillar) och bjudit över min svärfamilj på adventsfikat. Sett julkalendern och hängt upp lite stjärnor. Stjärnor och elljusstakar är ju inte något tyskt och båda våra stakar saknar lampor. Eller de har gått sönder. Hoppas de nya från Sverige anländer innan jul.

Ska klippa mig på måndag. Men det är en galen historia för sig men det ska bli sååååå skönt. Och så jobba jobba jobba jobba då.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.