Girlytalk

35 bast!

Jag fyllde 35 år i helgen. Vid 25, når jag lärde känna Natalia, var mitt absolut sämsta år på så många plan. Sedan dess har det bara blivit bättre. Dock tycker jag att det är tungt med födelsedagar. Det är traditionsbundet för mig. Det ska vara som i Sverige och jag saknar mina bästa vänner som tusan. Men i år kämpade jag emot och bjöd in till kalas.

Frukt och grädde och en vit prinsesstårta. Häng o tre timmar med tre vänner och deras familjer. Sedan blev det middag på den lokala puben. Väldigt mysigt.

Det var väldigt mysigt och jag kände mig uppskattad och uppvakt. Kul att ta firandet i egna händer och att alla jag bjöd kunde komma.

Förutom lite fina småsaker fick jag också mens i födelsedagspresent.

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.