Girlytalk

Stockholm och tacksamhet

Det känns som att jag är bra på att berätta om vad vi gör typ första dagen på en resa och sedan skits i att berätta om resten. Så här kommer sista dagen i Stockholm för förra gången vi var där. (Dag ett och dag två).

Vi mötte upp några vänner i en lekpark i Kristineberg. Den var väldigt vacker. Både jag och Nils gillar att vara i lekparken som lixom bjuder på det lilla extra. Den här heter lekboskén men kallas uggleparken och ligger i kristinebergsslottspark.

Vi lekte där någon timme med min vän som har två barn tätt och alltid tvingar med sin sura man, jag kände mig så tacksam för att jag inte har två barn tätt. Jag förstår att i framtiden kanske de barnen kan leka pch vara mer vänner än barn med längre åldersglapp men jag ser slitet med dem. Nej jag älskar älskar att lägga så mycket tid på Nils.

Vi åt en god lunch och Nils uppförde sig så exemplariskt, chockernade nog, och sedan somnade Nils i vagnen. Jag strosade runt halva Stockholm där julbelysningen var upp satt och novemberdiset hängde i luften. Jag besökte adlibris butik på Kungsgatan och njöt av att få kolla på böcker ensam. Jag älskar bokhandlar!

väckte Nils till glass innan vi åkte hem och åt middag. Sedan sprang vi några varv på Sundbybergs-IP innan vi gick till kyrkogården och tände ljus. Nils var rädd hela vägen, han har tänkt mycket på döden senaste halvåret, och är ju överlag en person som funderar väldigt mycket. Så tillskillnad från lunchen kunde han inte uppföra sig.

Avslutade kvällen med varmchoklad med en bästa vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.