Girlytalk

Hur mår du lilla kropp?

Det som är fint med att fundera på om jag är gravid eller inte är att jag lixom känner min kropp så mycket. Värderar den kanske inte utan låter den vara men är väldigt uppmärksam på vad den känner. Ömma bröst. Jaha. Massor av finnar. Jaha. Lite extra trött idag. Pms. Hungrig. Trött. Magsäcken känns full. Glad.

Så här borde jag alltid leva. Känna efter och lixom bara uppskatta. Vila när kroppen behöver det och trycka på när kroppen känns pigg och glad.

Jag känner mig egentligen inte gravid. Det är det där hoppet som finns i hjärtat. Som tolkar och funderar. Som är där även fast jag inte vill ha förhoppningar. Knappt än önskan. Men det är fint att känna att kroppen och hjärtat är i symbios. De vill varandra väl, och så är det inte alltid i mitt fall.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.