Girlytalk

En dag i Stockholm

Det här hittade vi på i Stockholm den här gången. På torsdagen sken solen över ett ganska kallt Stockholm. En krispig höstdag kan vara mitt bästa väder, i alla fall känns det så nu när hösten knappt har kommit till München än.

På blå linjen körde det nästan bara gamla tåg, V är en person som är väldigt nostalgisk lagd så Nils jublade varje gång han såg ett gammalt tåg. Han önskar varje gång att vi ska få åka de gamla tåget och den här helgen var det full fart på dem. För mig är det verkligen nostalgi. Så här såg det ju ut när vi åkte till och från förskolan.

Vi promenerade längs med vattnet ut till djurgården. Så härligt i solskenet. Till Skansen. I år har vi årskort och det utnyttjar vi verkligen. Med årskortet har man 50% rabatt på akvariet så för ynka 60 kr fick vi en superfin upplevelse där. Väldigt fräscht och fint. Både djur att kika på och klappa men också olika skallar där man skulle gissa vilket djur skallen tillhörde. En hit för både stora och små.

I själva stadskvarteren härjade koleran. Otroligt välgjort och roligt. De pratade om medicin, genus, kistor och ja… allt möjligt. Lite läskigt och konstigt tyckte Nils. Vi strosade runt på Skansen och lixom vara njöt. Många djur var också ute i solen.

Jag älskar ju utsikter och mitt hjärta vill dö av utsikter som den här. Så fint. Åh Stockholm! Varför bor vi inte här?

Sedan gjorde vi våra ärenden. Second hand och lite matshopping. Innan vi åkte hem och åt räkmackor.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.