Girlytalk

Vecka 41

Helgen var var så trevlig. Älskar min vän och att prata och dela livet med henne. Drömma och löpträna. Äta god mat och träffa hennes vackra barn. Fick dock ett väldigt märkligt migrän-anfall i lördags. Migränen satt bakom öronen. Har aldrig haft migrän därifrån utan får oftast från tingen/ögonen eller nackrosetten. Nu är jag iallafall på väg hem. Längtar efter min familj men de verkar ha haft det super, så klart! Danmark är så himla platt. Så jag saknar faktiskt berg och skog.

Veckan som kommer bjuder på jobb och på fredag det allra mest ångestframkallande jag gör: utvecklingssamtal med chefen. Detta gör vi två gånger per år. Vi pratar om värderingar och resultat. Vad vi behöver fokusera på för att nå bättre måluppfyllelse och om jag lyckades med det jag gjorde utifrån förra årets samtal. Jag känner mig på ett bra ställe och gillar min nya chef så det känns ändå okej. Men väldigt nervöst.

Annars längtar jag ut i skogen, en kopp kaffe med en god vän, lång telefonpromenad med en annan vän och en löprunda. Det kommer bli en härlig vecka det här!

Längtar också till hösten vid havet men det får vi inte uppleva i München.

(I skrivande stund verkar det dock som att veckan börjar med vabb).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.