Girlytalk

Blodsocker, finnar och diarré

Så i våras när livet var för mycket. Då fick jag veta hur jag reagerar med för mycket negativ stress i kroppen på riktigt.

Mitt blodsocker åker bergochdalbana och jag känner mig helt handfallen inför att korrigera det. Jag står där och typ, jaha? För inget funkar riktigt och alla korrigeringar blir för mycket. Kroppen reagerar stenhårt på allt!

Jag fick finnar. Jag har egentligen aldrig haft problem med finnar men fick stora blaffor främst på ryggen. Jätteinfekterade och onda.

Och dålig i magen. Inte så att jag inte kunde hålla tätt men närhet till toalett kändes skönt.

Sedan blir jag väldigt trött, tankarna mal och mal och jag får svårt att samla mig. Börjar ofta då spela typ candy crusch så att jag ska slippa tänka och blir väldigt uppslukad av det. Inte alls sunt men så skönt. Sen behöver jag avinstallera spelet för att få lite frid.

Nu påbörjas en ny arbetsperiod och jag hoppas att den blir lugnare. Att jag lärt mig något och att jag kan andas lättare. Samt att jag blir gravid snart så jag får ett annat fokus.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.