Girlytalk

Utflykt med tåg till Castilioncello

Från San Vincenzo gjorde vi tre utflykter. En dag åkte vi till Castilioncello för att bada. Det var ljuvligt!

Stranden vid vårt hotell i San Vincenzo var trång. Det var relativt mycket folk och pp klassiskt italienskt vis var det varannan del av stranden allmän och varannan med solstolar och parasoll att hyra. Och det var mycket folk på de allmänna delarna som också kändes ganska smala. Lixom från vattenbrynet till stranden tog slut var det smalt. Stranden var bredare på andra ställen. Jaja.. vi läste att det var fina bad i Castilioncello och åkte dit. Och det var sjuktfint!

Vi hyrde solstolar vilket var hutlöst dyrt och badade hela dagen. Åt lunch på strandrestaurangen som var lyxig och badade mer. Det var klippor som på bilden och stenstrand. Otroligt behagligt att bada och dessutom vågbrytare så vattnet var lugnt.

Från tåget till stranden var det en promenad på 3 minuter. Den här orten kändes jämfört med San Vincenzo lyxigare, mer turistig medan San Vincenzo var italienare med semesterlägenheter. Vi var dock bara på stranden och såg inget “centrum” eller så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.