Girlytalk

Favoritplatser

Det tog ett bra tag för mig att känna mig hemma här i vårt hus. Jag är ingen husmänniska. Älskar det enkla i bo i lägenhet. Men nu efter tre år i huset så känns det som hemma. Speciellt lyxigt är det ju på sommaren när man har ute så nära inpå.

Min favoritplats är dock så klyschig som köket. Älskar att stå och spana på grannar med en kopp kaffe. Se fåglarna som letar mask i vår gräsmatta och skolbarnen som travat förbi ibland.

På våren är det så grönt ute. Dessutom är köksbänken optimal för skott. Jag ser dem ju hela tiden så de kan få den extra kärlek de behöver. De verkar gilla ljuset här på bänken också. Här är jag ofta ganska ensam också. Något jag inte är allt för ofta och verkligen njuter av.

Kolla in Happys favoritplatser också!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.