Girlytalk

Det skaver

När jag blir låg eller stressad, som nu, kan de mest normala sakerna störa mig. Lixom väcka sådana tankar att jag inte kan sluta tänka på dem trots att jag vet att sociala medier är långt ifrån verkligheten. Det är lixom ett litet pinsamt inlägg att skriva, att jag en vettig (?) kvinna på 35 år snart kan vara så påverkad av något så ytligt som sociala medier.

En bloggare som äter så snyggt och tjusigt och lite!!! Varje dag stör mig. Hur blir hon mätt på en liten kopp soppa och en fralla? Jag vet ju att hon kanske (troligen?) äter mer men som inte visas på bloggen. Men ändå känner jag mig som en riktig svullare som äter spaghetti och köttfärssås till lunch.

Och så den andra bloggaren som jag inte får grepp på. Där jag tror att allt är ljug. Nykterhet, kärlek till livet, finansiering av vanor och ja det mesta. Jag vill så gärna veta var tusan allt ska leda. Vad vill hon? Tjäna pengar, det är vad hon vill och vad hennes blogg går ut på. Livet på bloggen kan vara långt från verkligheten. Jag vet ju det!

Och den där bloggen där de alltid gör fynd på loppis. Dyra märkes saker för några kronor bara. Fint också. Blir så less. Jag hottat aldrig så där mycket fint för så lite pengar. Troligen letar de i timmar. Ja jag vet ju det och jag har dåligt tålamod.

Att jag behöver betala pengar för mat. Typ varenda dag. Är så jäkla trött på att handla. Vet inte vad jag ska skriva i kursivt vet att hela tanken ör absurd.

Livet börjar bli lättare nu. Semestern hägrar och ett lugn har lagt sig ändå. Men dessa tankar rullade runt i huvudet för någon vecka sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.