Girlytalk

En sak som jag skäms för men ändå inte

När vänner gifter sig i smyg. Då blir jag jättearg. Jag känner mig så sviken och utanför.

Jag kan ju förstå att man kanske inte vill ha uppmärksamhet eller göra det privat på något vis. Alla vill kanske inte ha en stor fest. Men varför ska det då ut direkt på sociala medier?

Men för mig är det så viktigt att dela händelser med mina närmaste vänner. Stort som smått. Att gifta mig utan dem skulle aldrig falla mig in. Jag älskade att planera mina vänners bröllop. Att fundera ihop. Hjälpas åt. Att få bidra till en fantastisk dag.

Men när någon “rymmer” så får jag ju inte vara med. Varken i planering eller på plats. Och det gör ont i hjärtat att bli utelämnad på en sådan dag. Som för mig är stor.

Japp, jag gör mina vänners bröllop till en sak om mig. Och mina känslor. Men de bjöd ju inte med mig så det finns ju inget mer att förhålla sig till än mina känslor.

0

2 kommentarer

 • Jennifer

  Alltså menar du att du då får reda på det via sociala medier och inte från dem direkt? Jag drömde häromnatten att jag en väldigt nära vän berättade via sociala medier att hon var gravid och inte direkt till mig, kände mig sååå sviken över det.

  Men grejen med att ha ett litet/hemligt bröllop är antagligen högst personlig och kanske också en ekonomisk fråga? Tycker dock i så fall man berättar till vänner personligen efteråt… 🙂

  • alex

   Ja alltså rent logiskt så vet jag att det finns massor av anledningar att ha ett litet privat bröllop. Det är bara mina känslor som gör mig besviken.
   Framförallt när det är någon jag trodde var en nära vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.