Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

10 kvadrat

Vårt rum på sjukhuset är väl kanske 10 kvadrat. I början var Nils slö så han låg mest i sängen och kollade på tv. Nu däremot klättrar vi båda på väggarna. Han ör med andra ord betydligt bättre och jag har förhoppningar om att få komma hem idag.

Jag jobbar inte igen förrän 10 juni och det känns så skönt. Så skönt att jag inser att jobbet nog inte är för mig. Jag har en grej jag måste fixa och maila en kollega senast på tisdag (då åker vi till Sverige) och det ger mig lite ont i magen ångest att tänka på det. Eller tänka på jobbet.

Ett sterilt rum på 10 kvadrat och det var här jag kunde landa. Inse saker. Märkligt. Fast kanske naturligt också. Sjuksköterskorna gör ett fantastiskt jobb om natten och jag har fått sova.

den där ångesten ligger där i magen, gnager lite. Kanske är det inte så konstigt i ett rum på 10 kvadrat. Tankarna har ingenstans att ta vägen. De samlas inuti och blir till de där dåliga känslorna i magen.

Jag hoppas vi får åka hem snarast.

2 kommentarer

  1. Krya på Nils!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑