Girlytalk

På sjukhus

Vi är efter mycket om och men inlagda. Senaste tiden har Nils mått dåligt. Jag säger pollen och vissa läkare håller med men långt ifrån alla. Nu är han iaf så dålig att han ligger i en sjukhussäng bredvid mig.

Det är andningen som är riktigt illa nu och jag har anmält att jag är med sjukt barn tom tisdag. Då åker vi till Sthlm i 1.5 vecka. Så Nils får långledigt. Och jag. Nu när han somnat kan jag slappna av och känna att jag släpper jobbet. Det här är livet. Han är nummer 1 och alla siffror efter det.

Nu hoppas jag bara att vi får åka hem imorgon och att Nils mår bättre. Även om vi fått superbra vård och jättetrevligt bemötande blir jag så knäpp av sjukhus. Känner mig instängd.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.