Girlytalk

Det händer grejer

Saker händer. Ibland är det bara i tanken men någonstans måste det ju börja. Ett nytt jobb. För det är lixom inte värt att otrivas i perioder. Att kanske inte riktigt känna sig trygg bland kollegor och ledning. Alltid lite på vakt. Det tär. Och det går upp och ned. Några jobb har blivit sökta. Andra mest genomlästa. Mycket drömmande. Det är spännande och läskigt. Det finns kanske inte så mycket att säga om det heller. Framtiden får utvisa vad som händer.

Här är lite fina saker som hände i Stockholm.

när jag gick runt lötsjön så hade de smällt upp ett enormt uterum där. Känner en sådan hatkärlek till det här området. Så fint med natur men så många friluftsdagar jag har frusit där och halkat i fågelbajs. Riktigt fint med gymet iaf. Nils hittade en legokatalog och låg och läste. Minns hur jag själv fick bläddra i leksakstidninhar och ellos-katalogen som barn. Mysigt att drömma och önska. i westermalmsgallerian kunde man byta sticklingar. Rolig idé. Själv börjar huset svämma över av sticklingar och snart har jag nog tvingar på alla jag känner minst ett elefantöra.

Och sist men inte minst så var det folkfest i Kungsträdgården med körsbärsträden som stod i blom. Sp vackert att jag tappar andan. Varje år. Flera gånger. Varje gång jag ser ett körsbärsträd som blommar.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.