Girlytalk

Vecka 12

Brukar läsa peppiga inlägg hos andra bloggare om vad de ska göra kommande veckan. Är alltid lite avundsjuk på dem för de låter så himla busy and important. Så här ser min kommande vecka ut.

På måndag (imorgon) jobbar jag på kontoret till kl 11. Då ska jag möta en av mina “elever” på sjukhuset och sedan läsa in mig på några andras forskning/frågor. Jag är fortfarande väldigt trött och lite deppad jobbmössigt så inläsningen kommer gå fort för mig så ska jag dricka kaffe och vila. Har en riktigt hetsig vecka men ska lägga in så mycket vila jag bara kan. Hämta Nils sen och så är det bara jag och han hemma. V är på pressresa.

Tisdag sitter jag med utvärdering i grupp hela dagen. 15:30 är det utvecklingssamtal för Nils på förskolan och 16:15 ska Nils klippa sig.

På onsdag ska jag fixa nya uppgifter att prova ut. De ska vara lätta och mäta rättstavning och meningsbyggnad. Ta max 3 timmar att genomföra… och så har jag utvärdering med min närmaste kollega och vi brukar alltid tycka olika. Förbereder för litet krig…

på torsdag… blir lite slut bara av att tänka på att veckan är så lång. Vet inte. Vanlig dag på jobbet. V kommer hem på kvällen.

Fredag. Vanlig dag. Tänka att jag ska sluta tidigt (14:30) men stanna för länge i alla fall. Stressa till förskolan och ha fredagsmys med familjen.

Vila är mitt ledord. Och fylla på. Även fast helgen har varit super så känner jag mig trött och less. Så fokus på den viktiga, jag.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.