Jag jobbar med barn i yngre tonåren just nu och jag vet inte on det är i ett försök att förstå dem som jag har fastnat mycket för ungdomslitteratur (fast alla borde läsa den här fantastiska boken, ungdom eller ej) .

Den här boken handlar om den förta kärleken och att det romantiseras så runt den men att den kanske oftast inte är så lycklig.

Boken fångade mig efter ett tag och jag läste klart den hos mina svärföräldrar.

Att läsa ungdomslitteratur och hur de väntar på sms och tolkar varandras signaler är ju lite ångestframkallande, för iaf jah var ju där som tonåring… och det är härligt. Det är starka känslor och blixtar genom kroppen när man nuddar varandra som jag faktiskt kan sakna, eller minnas med värme. Men det är ju också så mycket ångest och ledsamhet och besvikelse.

Även fast de vuxna i boken är lite väl präktiga så är boken faktiskt oväntad trots det klyschiga ämnet kärlek. Den finns bland annat att köpa här!