Jag sitter i bilen på väg hem, hjärtat är fyllt. Vi har varit till fjälls med min syster och våra barndomsvänner (också ett syskonpar) som är bland mina bästa vänner. Tillsammans har vi lärt oss åka skidor och nu lär vi våra barn. Barn som kommer överens så fint som barn mellan 1-4 år kan göra. Vi är ute och ute och ute. Åker skidor och längdskidor och grillar och fikar och pratar. Om stort och smått. Älskar det. Är så full av kärlek och nya tankar.

även om sista bilden talar sitt tydliga språk så har Nils tyckt att det varit superkul att åka skidor. Tagit sig ned för både en och två backar innan energi tar slut.

Jag har också snott till mig egna åka. Lät låren jobba ordentligt. Helt underbart!

Och att dela livet med dessa människor. Dela funderingar om terapi, föräldraskap, matlagning och ja… allt. Dela med sig av saker. Pulkor, vindruvor. Ja allt. Älskar att dela. Leva som en familj för några dagar, ja det är så jag känner för dessa människor.