Girlytalk

Bryta ihop hos gynekologen

Så… spiralen är ute nu. Det tog 1 min att ta ut den. Och det gjorde inte ens och. Alltså i själv utförandet. Besöket tog lite längre pga bröt ihop fullständigt över att säga att jag ville bli gravid.

Hur kan jag vilja det?! Fy fan vad dåligt jag mådde. Allt kom lixom tillbaka när jag var i de lokalerna och när den underbara mjuka varma barnmorskan som skulle ta ut den frågade “är du missnöjd eller önskar du barn?” Då kom hulkgråtandet och benen lixom vek sig.

Varför gör jag detta mot min kropp?

Tror inte barnmorskan var beredd riktigt på den reaktionen. Det var inte jag heller så. Men hon var så bra. Älskar äldre människor, på sånna positioner. Som en varm mormor som vill ens bästa.

2 kommentarer

  • L

    Jag ar I liknande situation som du. Min graviditet var nog inte lika illa som din, men illa nog med illamaende, viktforlust, sjukskrivning etc. Vi har just borjat forsoka for ett barn till, och jag ar livradd och har sa dubbla kanslor. Hur ar man golvad I nio manader nar man har ett barn som behover uppmarksamhet och karlek?

    • alex

      Jag vet inte ❤️ om du kommer på hur man göra återkoppla gärna. Tack för din kommentar. Så skönt att veta att jag inte är ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.