Girlytalk

Mål 2019

Läsa 15000 sidor. Lite mer än tidigare men ändå inte orimligt mycket. Läsa är ju något som gör mig väldigt glad.

3 månader shoppingfritt. Sedan Nils kom känns det som om det alltid Finns något som behöver köpas. Vinterkläder som växts ur eller plötsligt är alla t-shirtar för små efter två veckor. Jag lägger mycket tid på att hitta kläder som är färgglada och bekväma, dessutom gärna eko och begagnade. Ni vill jag ha en paus i det letandet så januari, februari och mars blir shoppingfria. Istället ska jag spara. Bygga upp bufferten som huset äter upp.

Besöka 20 nya platser. Att upptäcka vårt närområde är målet med det här målet. Nya caféer eller naturplatser runt oss här. Tanken är inte att vi ska flyga runt utan uppskatta små utflykter tillsammans (jag skulle uppskatta dessa platser också).

250 dagar med högintensivträning provar igen med lite lägre mål men ändå ett högt. Att hitta en rutin där jag får in mer träning är så viktigt för mitt psykiska välmående men också för min diabetes och styrka överlag.

Mobilfritid. Men hjälp av Appen Forest hoppas jag kunna lägga bort telefonen ännu mer och vid slutet av året vara nere på max 2 timmar med mobilen om dagen (inklusive jobbet). Inte helt fel att man samtidigt kan göra en godgärning och plantera träda också.

Bli gravid. Mitt sista mål tänker jag utveckla lite längre fram när jag landat lite till. Men syskon-bollen är i rullning och jag mår redan illa…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.