Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Är jag en hetsig mamma?

Jag gillar ju det fysiska. Springa och klättra och hoppa. Jag har försökt mig på de flesta olika sporter. Eller de flesta var kanske att ta i men hockey, simhopp, fotboll, handboll, tennis, gymnastik och volleyboll för att nämna några.

Så… jag ör så peppad på att Nils ska få prova allt. Och vill ju så gärna att han ska tycka att allt är superkul!

Under julen har han fått testa skridskor några gånger. Det är ju inte som att jag har en vision om att han ska kunna åka själv men prova på utrustningen och rörelse och kyla.

Han hade så klart hockey-klubban med sig och vägrade åka utan den. Nils är 2.5 år nu. Senare i vinter m ska vi åka slalom också.

Han åkte längdskidor första gången förra vintern när han var 1.5 år. Det var inte alls planerat utan något han krävde själv. Klart jag uppmuntrade det men jag försöker uppmuntra det mest han vill göra.

När provade ni eller era barn vintersporter första gången?

2 kommentarer

  1. Nej det är du inte! Hetsig är ett ord med negativ klang för mig, du är en öppen och nyfiken mamma. En aktiv mamma. En som inte ser hinder utan möjligheter. Så länge du och Nils orkar tycker jag det är jättebra att ni testar saker, inte gör dem till obeskrivliga hinder utan få känna på skridskor, skidor, utförsåkning och allt vad det är.
    Heja dig!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑