Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Vad händer nästa år?

Det var Natalia som tipsade mig om year compass för att summera året som gått och drömma framåt. Ibland har jag inte orkat se tillbaka och sammanfatta det som har varit för att det har varit för mycket av det dåliga men oftast tycker jag att det är mysigt att drömma och planera och summera livet.

Igår satt jag med min bästa vän och åt och drack och summerade och planerade. Skratt blandades med djupare samtal och funderingar.

Det var roligt att se att jag uppfyllde mycket av det jag drömde om förra året.

Jag tror mycket på art uttala mål och att skriva ned dem är ett vinnande koncept för mig. Och att minnas med någon man kan vara ärlig med och att också prata om de mål som är jobbiga eller tuffa är så viktigt.

Vi drack också årets glögg med prosecco. Tror det var Happy som tipsade om det?

Årets glögg är från det ställe där vi har hus, Sorrento. Jag tycker den var god och med en torr prosecco blev den ännu godare.

4 kommentarer

  1. Prosecco+glögg var kanske årets drink? ?
    Glubbel, blögg eller kanske glöbbel? ?
    Det är Natalia vi ska skylla på, hon kom med idén på vårt adventsmys. Oavsett gott är det!

  2. Fan vad klokt att ha en mål- och vinskrivarkväll. Så smart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑