Girlytalk

Val jag glömmer bort

Sedan Nils kom för 2.5 år sedan kan jag ibland i perioder som är för långa känna att jag glömmer bort att välja mig själv.

Missuppfatta mig inte, jag älskar att vara med Nils, men jag saknar stunder då jag får tänka enbart på mig själv. Just nu är livet jobb, hushållssysslor, renovering och Nils.

Förra veckan målade jag naglarna för första gången sedan Nils föddes typ. Jag vill välja mer tid för sånt. Mer tid för småsaker i vardagen för min skull. Mer träning, meditation och pyssel. Byta ut det mot tid med mobilen och sånt onödigt. Visst låter det ljuvligt? Några som är med på ett 2019 med betydligt mindre mobiltid?

Ännu ett inlägg från kajsons julkalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.