Girlytalk

Rövslickeri

Den senaste månaden (?) på jobbet har varit tung. Sedan januari är jag ju på en ny arbetsplats eller ja ny och ny vet jag inte. Under våren hatade jag det men nu under hösten har det varit okej. Men sedan plötsligt är det som om jag står där som ett frågetecken igen.

En kollega jag jobbat nära är så galet rövslickig mot chefen. Jag har förstått att hon inte skulle tveka på att slänga mig under bussen om det betyder en fördel för henne. Hon är där. Dagligen för frågor. Gör sig ärenden dit. Ja ni förstår. Tidigare har jag trott att jag kunde lita på henne. Så nu känner jag mig ensam. Igen.

Dessutom har jag redan lågt förtroende för min chef. Han är inte bra. Konflikträdd och hanterar saker så dåligt och mesigt.

Jag funderar fortfarande mycket på vad jag ska göra. Vad ska jag göra?

Kommer mer om min utbildning imorgon. Så… stay tuned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.