Girlytalk

Ett beslut jag är extremt stolt över

Mina relationer ör beslut. Och har alltid varit beslut för mig. Jag har flyttat mycket under min uppväxt och ja, även senare i livet, så att behålla vänner har alltid varit ett beslut. Beslut i att ringa, hälsa på, skicka brev eller meddelande, minnas viktiga dagar och skicka uppskattning på olika sätt.

Mina bästa vänner har jag känt sedan jag var 1 år, 2 år och 7 år. Vi har en historia att bevara och ingen kan säga de saker som de kan om mig. På vissa sätt blir det svårare och svårare för livet blir mer och mer upptaget med livet och barn och jobba men det är så värt det. Ingen kan ta mina barndomsvänners plats.

Att umgås över frukost är ett vinnande koncept för mig och en av mina vänner. Då kan barnen röja fritt i lekrum och vi äta i relativt lugn och ro.

Det här är ett inlägg i kajsons julkalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.