Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Det är lite mycket nu

Igår blev jag den stora snackisen på en föreläsning om interkulturella möten med arabisk kultur. Det hade jag tänkt skrivs om idag men jag vabbar. Och har asmycket på jobbet med deadline imorgon. Så snart vill jag berätta om det. Det var så spännande!

Annars tapetserar vi också. Och om 1.5 vecka kommer gäster från England. För att fira svensk jul hör. Satte in julskinkan i ugnen nyss…

det är lite mycket nu. Men jag känner mig ändå relativt pigg och peppad.

2 kommentarer

  1. Snygga tapeter!! Vill se mer ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑