Jag älskar julen och just i år har jag haft en längtan efter julen sedan någon gång i somras. Så en bok om julen för att komma i stämning är ju aldrig fel, den julbok jag läste förra året tyckte jag var lite för perfekt så där som min jul aldrig är, så denna gång blev det en bok om den operfekta julen.

boken handlar om en 38-årig kvinna som lever singel och i ett kollektiv i London. Eller hon bor inneboende. Hon ska hem till familjen över jul och då tar hon med sin 10 år yngre granne som får låtsas vara hennes pojkvän.

Den här boken är sååååå löjlig! Huvudpersonen beter sig som en tonåring, familjen ska vara pinsam så därför är de full hela tiden (?), och upplösningen är så löjlig att jag dör. Jag gillar dock grannen men han är väl den enda sympatiska personen i boken. Nej alltså den här boken föll mig inte i smaken och väckte inga julkänslan heller tyvärr.