Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Trosproblem

Jag har ett trosproblem. Först och främst så är jag inte så intresserad av kläder. Jeans och t-shirt är min uniform privat och klänning på sommaren. Älskar det! Bekvämt och snyggt. Enkelt. Så jag är ingen person med spetstrosor til vardags. Nej jag gillar bomullstrosor i hipster-modell.

Dessutom tycker jag att mina trosor behöver bytas med jämna mellanrum. Alltså. Jag byter till rena trosor varje dag men tycker att de blir ofräscha efter ett tag och behöver bytas till nya. Så jag vill inte att trosorna ska kosta allt för mycket.

Jag har tidigare haft trosor från Åhléns som jag tyckte var bra. Mina senaste trosinköp var från hm, en mycket konstig modell för mig. Det känns som om mina blygdläppar hänger utanför trosan. Kanske för mycket information?

Samt Pierre Robert, de var jättesköna men i fruktansvärt dålig kvalite!

Så vad har ni för trostips. Hipster modell, bomull och rimligt pris. (Och håller blygdläpparna på plats då…)

4 kommentarer

  1. Lindex aclassic Regular modell i bomull. Mina favoriter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑